Politika piškotkov

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotek je majhna datoteka črk in številk, ki se prenese na vaš računalnik, ko obiščete spletno stran. Piškotki sami po sebi ne prepoznajo individualnega uporabnika, pač pa terminalno opremo (računalnik, mobilna naprava), ki je bila uporabljena pri dostopu.

PIŠKOTKI NA ZLATARNA-MOCNIK.SI

Na “zlatarna-mocnik.si” uporabljamo samo sejni piškotek, kateri se uporablja za zagotovitev delovanja spletne strani. V piškotek se ne shranjuje vaših osebnih podatkov, kateri ne morejo poškodovati vašo terminalno opremo.

OBVEZNI PIŠKOTKI

Lastnik spletne strani je navedel, da so ti obvezni za delovanje spletne strani:
Piškotek Ime Namen
zlatarna-mocnik.si PHPSESSID Ta piškotek se uporablja za zagotovitev delovanja spletnih strani. Izbriše se, ko zaprete brskalnik.
zlatarna-mocnik.si
cc_necessary
cc_analytics
cc_social
Ti piškotki se uporabljajo za beleženje vaše odločitve o zasebnosti. Veljavnost piškotkov potečejo čez 6 mesecev.

NE OBVEZNI PIŠKOTKI

Skladno z novim Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEK-om-1) in je bil objavljen 31.12.2012 v Uradnem listu št. 109/2012 je omogočena izbira, ali se z uporabo ne obveznih piškotkov strinjajo.

Piškotek Ime Namen
Google Analytics _ga
Ti piškotki se uporabljajo za zbiranje podatkov o tem, kako obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. Mi uporabljamo informacije za pripravo poročila, da bi nam pomagal izboljšati to spletno mesto. Piškotki zbirajo podatke v anonimni obliki, vključno s številom obiskovalcev na spletni strani, od kod so obiskovalci prišli in o straneh, ki so jih obiskali. Politika uporabe piškotkov za Google Analytics. Veljavnost piškotka poteče čez 6 mesecev.
Če želite blokirati Google Analytics na vseh spletni straneh, si lahko instalirate dodatek iz te spletni strani.
AddThis
__atuvc
uid
uvc
dt
Ti piškotki se uporabljajo za delovanje vtičnika AddThis.
Pravilnik o zasebnosti in piškotki za Addthis.

UPRAVLJANJE S PIŠKOTKI

Večina spletnih brskalnikov omogoča, da nastavite vaše piškote. Piškotke lahko zavrnete ali jih sprejmete tudi s funkcijo, vgrajeno v spletne brskalnike. Če piškotke zavrnete, lahko naprej uporabljate našo spletno stran, vendar določene funkcije ne bodo delovale.V nadaljevanju se nahajajo povezave do navodil, kako lahko izključite piškotke na vašem spletnem brskalniku: Mozilla FirefoxInternet ExplorerChromeSafari.